top of page

Teamcoaching.

Het is belangrijk om het optimale uit jullie team te halen, maar soms heb je daar wat extra hulp bij nodig. Een frisse blik van buitenaf kan daarbij helpen. Een buitenstaander ziet meer. Mag meer zeggen. Legt bloot en maakt bespreekbaar.

Door vragen te stellen over jullie aanvullende kwaliteiten en jullie positie binnen de organisatie, krijgen we een goed beeld van jullie team. Dat begint altijd met individuele gesprekken. Hierbij focus ik niet alleen op oppervlakkige zaken, maar ga ik dieper in op wat er speelt. Ik maak het onbesprokene bespreekbaar en zorg ervoor dat er weer energie stroomt in het team of de organisatie.

Zonder onderling vertrouwen durven teamleden geen kwetsbaarheid tonen. Laat staan fouten te maken. En wat dan gezegd van het bespreekbaar maken van conflicten.

Maar hoe creëer je voor je team en voor jezelf een gevoel van psychologische veiligheid?  En waarom is dat belangrijk? Onderling vertrouwen, waarbinnen constructieve dialoog over onder andere visieverschillen, mag en kan, is fundamenteel voor een duurzame teamcohesie.

Ik ben een neutrale en toegankelijke verbinder, werk vanuit 'wat wel kan' en kijk naar het grotere geheel. Ik spreek jullie taal en heb oprechte interesse in wie jullie zijn en wat jullie drijft. Het is mijn doel om jullie als team te helpen groeien en te ontwikkelen, zodat jullie het beste uit elkaar kunnen halen. 

Voordelen van een externe coach

• Gaat voor lange termijn resultaat

• Hoort wat niet wordt gezegd

• Is een neutrale en toegankelijke verbinder

• Werkt progressiegericht vanuit ‘wat wel’

• Kijkt naar het bredere systeem

• Spreekt jullie taal

 

Ben je er klaar voor?

Het is essentieel dat jij en de coach elkaar begrijpen en een goede klik hebben. Je moet het gevoel hebben dat de coach je kan helpen. De klik is bepalend voor de effectiviteit van de coaching, jouw comfort tijdens de sessies en het aantal sessies dat nodig is. Daarom vinden we het belangrijk dat je even contact met ons opneemt, geheel vrijblijvend.

Zet je vragen gerust op mail, bel even of boek een "klikgesprek"

Tot dan!

bottom of page