top of page

Wie ben ik?
Wat kan ik je brengen?

Mijn grootste kracht zit in mijn praktijkervaring. Deze rugzak vol ervaringen stelt mij in staat om jou te helpen bij jouw uitdagingen en kansen. Ik blijf me ontwikkelen door bijvoorbeeld gerichte opleidingen te volgen, zoals Marketing Management, Time Management en Change Management, die ik in het verleden heb gevolgd en meer recentelijk Sustainable Business Strategy, Leadership en Business Coach (2020-2023). Zo blijf ik mijn expertise uitbreiden om jou beter te kunnen helpen. (CV zie Linkedin)

Ik heb ervaring in verschillende sectoren, zoals het onderwijs, retail, media, publieke sector, IT & Tech, als eigenaar van een eigen marketing agency en bij een Duits beursgenoteerde organisatie waar ik ervaring kon opdoen in verschillende functies op nationaal en internationaal niveau. 


In het bedrijfsleven en het ondernemerschap weet ik hoe de hazen lopen. Als coach ben ik gewend om te gaan met vertrouwelijke informatie. In die combinatie werk ik als coach, consultant en klankbord.


Alhoewel ik de wereld van werk en het ondernemerschap cognitief zeer goed ken op verschillende niveaus ben ik ook hoog sensitief. Vaak voel ik al wat er speelt voordat jij dat voelt. Tegelijk ben ik een analytisch persoon die kijkt naar de feiten

Mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel maar dat helpt je alleen maar naar het gewenste resultaat.


In mijn vrije tijd speel ik muziek, lees ik regelmatig en verbouw ik wat eigen groenten in de tuin.
 

Bart Janssens123.jpg
1664201120669.jpg
EW6A2765_edited.jpg
bottom of page