top of page

Individuele Coaching.

Vastzitten op je werk, een volgende stap in je loopbaan, jezelf ontwikkelen in je rol of niet goed weten of je nog wel op het goede spoor zit. Iedere professional en leidinggevende maakt dit mee.

 

Persoonlijke coaching kan je helpen bij het begrijpen van wat er speelt in en bij het vinden van nieuwe antwoorden. Hierdoor kun je - door trouw te blijven aan jezelf - jezelf veilig en comfortabel uiten, bewegen en ondernemen.

Individuele coaching biedt een op maat gemaakte aanpak voor professionals die zichzelf willen ontwikkelen en hun potentieel ten volle willen benutten. We ondersteunen bij het verkrijgen van brede en diepgaande inzichten in jouw sterke punten, talenten, waarden en behoeften. Het kan helpen bij het begrijpen van je eigen talenten en hoe je deze kunt gebruiken. Ook kan het ondersteunen bij het regisseren van je werk en privéleven, het verleggen (en bewaken) van grenzen en het omgaan met belemmerende gedachten. Het is belangrijk om stil te staan bij jouw manier van leven en werken. Hoe houd je alles in balans en zorg je goed voor jezelf? We spiegelen, vragen door, creëren ruimte om te denken. En helpen je bij het vinden van nieuwe inzichten en kiezen voor een praktische aanpak.

 

Dit alles geeft je de motivatie, het vertrouwen, de creativiteit en de inspiratie om jouw persoonlijke ontwikkelingspad te bewandelen, ongeacht welk pad je ook kiest. Als je een duidelijk beeld hebt van wie je bent, wat je nodig hebt en wat je voldoening geeft, kun je altijd vertrekken vanuit jouw sterke punten.​

 

Je kent jezelf en blijft dicht bij jezelf, ongeacht welk pad je kiest.

Met Pathfinder willen wij je daarbij helpen.

Ben je er klaar voor?

Het is essentieel dat jij en de coach elkaar begrijpen en een goede klik hebben. Je moet het gevoel hebben dat de coach je kan helpen. De klik is bepalend voor de effectiviteit van de coaching, jouw comfort tijdens de sessies en het aantal sessies dat nodig is. Daarom vinden we het belangrijk dat je even contact met ons opneemt, geheel vrijblijvend.

Zet je vragen gerust op mail, bel even of boek een "klikgesprek"

Tot dan!

bottom of page