top of page
Loopbaancheque_label.jpg

Loopbaanbegeleiding.

Ben je ontevreden met je huidige job en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Of voel je je vastzitten in je carrière en weet je niet hoe je verder moet? Dan kan loopbaancoaching de oplossing bieden.

Bij loopbaancoaching draait het allemaal om jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is een investering in jezelf en je toekomstige carrière. Door middel van individuele begeleiding word je geholpen om je talenten en vaardigheden te ontdekken en te benutten, en om obstakels op je pad te overwinnen.

 

We willen jou helpen om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken. We bieden op maat gemaakte coachingstrajecten aan die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job, wilt doorgroeien in je huidige functie of gewoon meer voldoening uit je werk wilt halen, wij helpen je om je weg te vinden.

We gebruiken verschillende methoden en technieken om je te helpen bij het ontdekken van je sterke punten. Bij Pathfinder kan je rekenen op een persoonlijke aanpak en een ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en je volledig kunt richten op je ontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste stappen zet om je carrièredoelen te bereiken.

Investeer in jezelf en je toekomstige carrière door te kiezen voor loopbaancoaching. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Bestel loopbaancheques.

We aanvaarden de loopbaancheques van de VDAB. Voor loopbaanbegeleiding werkt Path-Finder samen met het erkend loopbaancentrum Aures. Kom je in aanmerking? Meer info vind je hier.

 

Ben je er klaar voor?

Het is essentieel dat jij en de coach elkaar begrijpen en een goede klik hebben. Je moet het gevoel hebben dat de coach je kan helpen. De klik is bepalend voor de effectiviteit van de coaching, jouw comfort tijdens de sessies en het aantal sessies dat nodig is. Daarom vinden we het belangrijk dat je even contact met ons opneemt, geheel vrijblijvend.

Zet je vragen gerust op mail, bel even of boek een "klikgesprek"

Tot dan!

bottom of page